Bilader savolun, varolun, nurolun, endee bilgisayar denen aledden aarı biseel megdub yollayorsunuz.
Dinime imanıma öteki yazallara bana gelen megdubun beşde biri bile gelmeeyoru. Benim uçun "Amat Emmi'yi gısganıyoz" dellerimiş. Ben de deyomkine, ben yılların Amat Bilir'iyin, hazar bi gün size de megdub gelir. Hindi endeerden benim hayranlarıma bi sesdenen de ıcıg da öteki yazanlara mekdup yollaversinler. Yonsam endeenler hebire tıg deleg gibi benim kafamı dideleyollar. Öteki yazallara da birki mekdup yollaveriseniz çen çen çengirdemezler. Böön ende mevzuyu bi yazan dedim.
Napan bilader, benim okuucularım benim yazılara hasda oluyollar. Duyduma ööre örtmenlerden bazıları behider olsunlar, benim yazıları Alanya şivesi olarak megdeb çocuklarına arasıra okuuveriyollarımış.
Bilader, elden ayagdan düşünceye gadar yazıcan, hindiden gendime birini arayom. Ben öldüümde o yazsın. Benim toruna dedim kaç sefir, bana "Dede ben annamam engi işlerden. Ben cavır dili öörenicem, hindi para cavırcada" dedi. Deyus, cavır dilini cayır cayır gonuşuyoru emme "Şengini ver" dediim de gilig yutmuş bozalag gibi suratıma tanıyoru. Bi dayag atasım var engi mevzuudan emme gel gelelim gıyamayom. Hazır oolanıla gelin de darılıveriller, derdsiz başıma derd açmaayaam. Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcaala.
Ötekinler yeriniyoru
Amat Bilir
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya'da silahlı çatışma: Yaralı hastaneye kaldırıldı
Antalya'ya sağanak geliyor! Meteoroloji tarih verdi
Alanya'da feci kaza: Motosikletliyi yaralayan otobüs sürücüsü kaçtı
MHP Alanya’da Türkdoğan’ın listesi belli oldu
Vali ile milletvekili arasında 'tayt' polemiği: Meclis'ten sosyal medyaya taşındı
Alanya'da kaçak alkol operasyonu: 208 litre kaçak içki ele geçirildi