Antalya’nın genelinde sürdürdüğü görev süresindeki hizmetlerini değerlendiren Başkan Böcek, kentin kılcal damarlarına kadar ulaştıklarını belirterek, hayata geçirilen yatırımların önemine vurgu yaptı.
“913 MAHALLEDE HİZMET SEFERBERLİĞİ”
Antalya’nın 19 ilçesi ve 913 mahallesinde altyapıyı güçlendirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Böcek, özellikle su altyapısındaki kronik sorunların çözümüne öncelik verdiklerini dile getirdi.
Böcek, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"ASAT ekiplerimizle en uzak mahalleye kadar ulaştık; yıllardır suyu olmayan yerlere içme suyu götürdük. Suyunu dereden çeken, köyüne eşeklerle su taşıyan vatandaşlarımızın çektiği zorluğu gördük ve ortadan kaldırdık. Antalya’nın suyunu koruyan ve şehrimizi güçlü bir altyapıyla geleceğe hazırlayan bu yatırımlar, kentimiz için attığımız en kıymetli adımlardan biri oldu" (Sudi ÇANDIR)
Duruşma öncesi Muhittin Böcek'ten altyapı açıklaması
TUTUKLU Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 16 Mart Pazartesi günü hakim karşısına çıkacağı duruşma öncesinde, görev süresi boyunca ASAT aracılığıyla gerçekleştirdikleri altyapı çalışmalarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya’da feci kaza: Bisikletli yaşamını yitirdi
Alanya’da nefes kesen operasyon: 7 kişi tutuklandı
Alanya’da bıçaklı saldırgan tutuklandı
Sivas'ta şiddetten kaçan genç kız Alanya'ya sığınmış
Alanya'da örnek kurban dayanışması: 'İhtiyacı olana verelim'
Alanya'da mağaraya düşen düve kesilecek




