Çorlu’da ters yönde ilerleyen otomobil, iki araca çarpıp su kanalına düştü. Kazada yaralanan olmazken, sürücünün sözleri olay yerinde dikkat çekti.

TERS YÖNE GİRİP ZİNCİRLEME KAZAYA NEDEN OLDU

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Yenice Mahallesi Karaağaç mevkiinde yaşanan olayda, iddiaya göre Sezan A. yönetimindeki Bulgaristan plakalı otomobil Çorlu istikametine ters yönde girdi. Ters yönde ilerleyen araç önce karşıdan gelen otomobille, ardından bir yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Aykut Ç.'nin kullandığı otomobil su kanalına düştü. Bölgedeki vatandaşlar büyük bir faciadan dönüldüğünü belirtti.

2 OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ölen ya da yaralananın olmadığı zincirleme kazada, iki otomobilde büyük çaplı maddi hasar oluştu. Araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

SÜRÜCÜNÜN SAVUNMASI GÜNDEM OLDU

Kazaya neden olduğu iddia edilen sürücü Sezan A., muhabirlerin sorularını yanıtlarken ilginç ifadeler kullandı. “Bedel ödenmiştir. Ben ters yöne girmedim. Bu yol bir yere gidiyor ama nereye gidiyor bilmiyorum. Sadece burnum kanadı, verilmiş sadakam varmış. Allah razı olsun.” sözleri çevredekilerin tepkisini çekti.

Kaynak: Sondakika