Zincirleme kazada can kaybı ya da ciddi yaralanma yaşanmazken, araçlarda ciddi maddi hasar meydana geldi.
FREN YAPAMADI
Kaza, sabah saat 11.00 sıralarında Çınardere Mahallesi Olimpiyat Caddesi’nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafriyat kamyonu, iddiaya göre yağış nedeniyle kayganlaşan rampada fren tutmayınca kontrolden çıktı. Kamyon, makaslayarak park halindeki araçlara çarptı ve büyük paniğe neden oldu.
ŞOFÖR HAFİF YARALI
Zincirleme kazada mucize eseri ölen ya da ağır yaralanan olmadı. Kamyon sürücüsü kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tedbir amacıyla müdahalede bulundu.
MAKAS ATMAYA ÇALIŞTI
Olayı gören Emre Kaftar, “Kamyon yokuş aşağı iniyordu, araçta yük vardı. Kaymaya başlayınca şoför çarpmamak için manevra yaptı ama makaslayarak 6 araca vurdu. Şoför de hafif yaralandı, büyük bir tehlike atlattık” ifadelerini kullandı.
Kazaya karışan hafriyat kamyonu, çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı. Olay, bölgede hafriyat kamyonlarına yönelik denetimlerin ve yol güvenliği önlemlerinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu.




