SPOR Toto Süper Lig'de kalmayı garantileyen Aytemiz Alanyaspor, ligin son maçında kardeş kulübü Antalyaspor'u ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 18 Mayıs Cuma günü saat 18.00'de oynanacak olan mücadeleye tüm Alanya halkını davet eden Gömeç "Ligin kapanışını kardeş kulübümüz Antalyaspor ile yapacağız. Bu karşılaşmayı taraftarlarımızın ailece tribünden izleyebilmeleri için yeni Passolig kartı çıkaranları ücretsiz misafir edeceğiz" dedi.
Bu hafta içinde Passolig kartı çıkaranların, Antalyaspor karşılaşması öncesi kulübe müracaat ederek elektronik biletlerini yükletebileceğini belirten Gömeç, "Ligin kapanışını kardeş kulübümüz Antalyaspor ile yapacağız. Bu karşılaşmayı taraftarlarımızın ailece tribünden izleyebilmeleri için yeni Passolig kartı çıkaranlrı ücretsiz misafir etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın eş ve çocuklarına Passolig kartı çıkararak, biletlerini ücretsiz olarak kulübümüzden yükletmeye davet ediyorum" dedi.
Haydi Alanya Oba'ya
Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç, Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor ile oynanacak olan maçı, yeni Passolig alan taraftarların ücretsiz olarak izleyebileceğini söyledi
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya’da muz serası kundaklandı
Alanya Belediye Başkanı Özçelik ameliyattan çıktı
Alanya’da dikkat çeken kanser ameliyatı başarısı: Hastanede ilk kez ULAR operasyonu uygulandı
Muhittin Böcek davasında deprem: Kilit isim uyuşturucudan gözaltında
Kan donduran olay: Ölü doğduğu iddia edilen bebeği gömdüler
Son Dakika! Antalya'da deprem





