Kimi dostlarımın “Bu kaçıncı merhaba?”
dediklerini duyar gibiyim.
Onlar da haklı.
Ama ben de haklıyım.
Yaş 81’i de sollayınca, ister istemez, şu ya da bu nedenle yazılara ara vermek zorunda kalabiliyorsunuz.
Alanya’ya geldikten sonra duayen gazeteci rahmetli Arıkan Yılmaz Dim ve Turgut Gökgül (Tenekeci) ile 1993 yıllarında yani bundan 29 sene önce tanışmıştım.
O tarihlerde beni bu iki değerli isimle tanıştıran kişi rahmetli emlakçı İbrahim Uysal’dı. Milyoner olarak bilinirdi. Yıllarca Bizim Alanya Gazetesi'nde iki Necati ile birlikte yani Necati Şatana ve Necati Masatlı ile birlikte yazı yazdım, Genel Yayın Müdürlüğü yaptım.
Şimdi mi?
Uzun bir süredir yazı yazmıyorum.
Ama gel gör ki.
Yıllar sonra da olsa bir dostunuz sizi arayıp soruyor ve yeniden sizden yazı yazmanızı isteyebiliyor.
İşte beni yıllar sonra arayıp bulan ve hatrımı sorup yeniden yazı yazmamı isteyen kişi.
Çok değer verdiğim, çok başarılı gazeteci dostum sayın Ferit Kesen.
Bugünkü merhabamın mimarı sayın Ferit Kesen’e, beni hatırladığı ve değer verdiği için içtenlikle teşekkür ederken, ilk köşe yazımı da yazmış oluyorum.
Umarım okurlarım da yazılarımı beğenir.
Yeniden merhaba
Sami Çaycoşar
Yorumlar
Trend Haberler
Perseid meteor yağmuru Antalya’da en iyi nereden izlenir?
Alanya'da acı ölüm: Daha 8 ay önce evlenmişti
Son dakika: Alanya’da aynı noktada ikinci yangın çıktı
Antalya kavrulacak: Hava sıcaklığı 40 derece olacak, hissedilen 54 derece
Antalya'nın burnunun ucuna asker yerleştirdiler: 2 KM mesafede baksan görünür
12 Ağustos 2026 Güneş tutulması saat kaçta?