AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ile geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Avsallar turizm esnafı ziyaretlerinin ardından bölgeye yeniden gitti. Program yoğunluğu nedeniyle önceki ziyarette görüşemedikleri esnafları ziyaret eden Tavlı, verilen sözün tutulduğunu belirtti.

WhatsApp Image 2026-09-10 at 12.39.17 PM (1).jpeg

Bir hafta sonra yeniden Avsallar’da esnafla buluşan Tavlı, yarım kalan ziyaretleri tamamlayarak turizm esnafının talep ve beklentilerini dinledi. Tavlı, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek turizm sektörünün her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

WhatsApp Image 2026-09-10 at 12.39.18 PM.jpeg

Tavlı, ziyaretlere ilişkin yaptığı paylaşımda, “Samimiyetin olduğu yerde muhabbet, muhabbetin olduğu yerde bereket vardır” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2026-09-10 at 12.39.16 PM.jpeg

Antalya’da 19 kreşte yeni dönem başlıyor: Çocuklara eğitimden beslenmeye tam destek
Antalya’da 19 kreşte yeni dönem başlıyor: Çocuklara eğitimden beslenmeye tam destek
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Gülser YİĞİT