Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı Sahili’nde meydana geldi. Denizde yüzüstü hareketsiz yatan kişiyi fark eden iki vatandaş, durumu şüpheli bularak denize girdi. Kıyıya çıkarılan kişiye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ancak yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.
KİMLİK BELİRLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Üzerinden kimlik çıkmayan ve 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek şahsın cenazesi, otopsi yapılmak ve kimliğinin tespit edilmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölüm nedeni yapılacak incelemenin ardından açıklanacak.
GÖRGÜ TANIKLARI ŞÜPHELİ DURUMU ANLATTI
Olay anına tanık olan vatandaşlar, denizde siyah bir cisim gördüklerini ve ilk başta bunun bir balık ya da dalgıç olabileceğini düşündüklerini ifade etti. Cansız bedenin insan olduğunun fark edilmesiyle hemen müdahale edildiğini belirten tanıklar, şahsın ağzından köpük geldiğini ve sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen hayatını kaybettiğini söyledi.




