Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Kaymakam Öztürk, öğrencilerle teknoloji, yapay zekâ ve bilişim alanları üzerine sohbet ederek gençlerin fikirlerini dinledi. Öztürk, her zaman gençlerin yanında olduklarını ve onların gelişimine destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. İftarın ardından öğrencilerin ailelerini telefonla arayan Kaymakam Öztürk, ailelerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek gençlerin emanetleri olduğunu söyledi.
Programa Kaymakam Öztürk’ün yanı sıra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı ve Kaymakamlık Proje Sorumlusu Erhan Torun da katıldı. İftar programı, gençlerle yapılan sohbet ve hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. (Haber MERKEZİ)
Alanya Kaymakamı Öztürk, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
ALANYA Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Ramazan ayı dolayısıyla üniversite öğrencileriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Öztürk, Ramazan ayının bereketini gençlerle paylaşmak amacıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri Muhammed Emin Tuna ve Talha Dağcı’nın iftar sofrasına konuk oldu.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya'da 13 yaşındaki çocuk istismardan tutuklandı
Alanya'da erkek arkadaş dehşeti: Tutuklandı
Alanya’da muz serası kundaklandı
Alanya Belediye Başkanı Özçelik ameliyattan çıktı
Alanya’da dikkat çeken kanser ameliyatı başarısı: Hastanede ilk kez ULAR operasyonu uygulandı
Muhittin Böcek davasında deprem: Kilit isim uyuşturucudan gözaltında




