Olay, saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle İlgi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında Konar E.’nin de bulunduğu iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Taraflar arasındaki sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
TÜFEKLE ATEŞ AÇTI
Kavga sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, “kesme” olarak tabir edilen tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Konar E. ile o sırada sokakta bulunan 4 yaşındaki oğlu Ömer E.’nin bacaklarına isabet etti.
Silah seslerini duyan ve baba ile oğlunun yaralandığını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.
BABA VE OĞLU HASTANEYE KALDIRILDI
Bacaklarından yaralanan Konar E. ile küçük Ömer E., ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve oğlunun hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, silahlı saldırının ardından kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




