BDP Lideri Selahattin Demirtaş, barış süreci konusunda hükümeti sert şekilde eleştirdi. Demirtaş, BDP grubunda yaptığı konuşmada "Buradan tüm barışseverlere çağrı yapıyorum, hükümet süreci tıkamak üzeredir" dedi.
Ak Parti'nin Sincan ve Kazlıçeşme'de yaptığı mitinglere de atıfta bulunan Demirtaş, "Senin miting alanına gelen insan kadar insan cezaevine girip çıktı, utanmıyor musun?" dedi. Demirtaş, "Madem dış güçler var, faiz lobisi var! O zaman mitingi neden Ankara'da yapıyorsun? Gitsene wWashington'a. Orada toplasana milyonu" diye konuştu. BDP lideri Başbakan'ın mitinglerde kullandığı "Teröristbaşı" ifadesine de değindiği konuşmada, "Sayın Öcalan'la müzakere yapıyorsun sonra TV'lere çıkıp terörist başı diyorsun. Sen nesin o zaman?" dedi.
"KALDIR BARAJI, SANDIKTA GÖRÜŞELİM..."
Demirtaş, seçim barajının kaldırılmasını da istediği konuşmasında, Başbakan'a hitaben "Sandıkta görüşelim. Kaldır barajı görüşelim. Partimiz üzerinde baskı yapıyor, hazine yardımı alıyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun?" diye konuştu.
BDP'den hükümete ağır eleştiri
BDP Lideri Selahattin Demirtaş, barış süreci konusunda hükümeti sert şekilde eleştirdi
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika! Alanya'da acı kaza: Motosiklet sürücüsü can verdi
Alanya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücüye yarım milyon ceza
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı değişti
Havalimanında personele tükürüp yumruk atıldığı iddia edilmişti: Titanik Otellerinden cevap geldi
Camide skandal: C*nsel ilişkiye giren çiftin savunması pes dedirtti
Alanya’da turizm çalışanları için ücretsiz izin iddiası





