Gece saatlerinde resmi plakalı araca binen 3 kadının görüntüsü sosyal medyada yayılınca, Çorum Valiliği soruşturma başlattı
GECE SAATLERİNDEKİ GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ
Çorum'da İl Özel İdaresi'ne ait olduğu iddia edilen resmi plakalı bir araca gece saatlerinde eskort olduğu öne sürülen 3 kadının bindiği anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Fatih Caddesi ile Mavral Sokak kesişiminde kaydedildiği belirtilen video kısa sürede geniş kitlelere ulaştı ve kentte büyük yankı uyandırdı.
Çorum Valiliği, “İl Özel İdaresi'nin resmi plakalı aracına eskort kadınlar bindi” iddiası hakkında soruşturma başlattı. pic.twitter.com/JhuXVBKGUZ
— BPT (@bpthaber) August 8, 2025
VALİLİK: TAHKİKAT BAŞLATILDI
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Çorum Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, söz konusu videodaki aracın görev dışı kullanımına ilişkin gerekli incelemenin başlatıldığı vurgulandı.
RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugün bazı sosyal medya platformlarında ve internet haber sitelerinde, İl Özel İdaresi'ne ait olduğu iddia edilen bir araca ilişkin dolaşıma sokulan video görüntüleri ve buna ilişkin olarak yapılan değerlendirmeler üzerine Valiliğimizce tahkikat başlatılmış olup, tahkikat sonucuna göre gerekli her türlü müeyyide uygulanacaktır."
ARAÇ KİME AİT? GÖZLER SORUŞTURMA SONUCUNDA
Soruşturma sürecinde aracın resmi kaydı, kimin kullanımında olduğu ve gece saatlerinde neden görev dışında bulunduğu gibi detayların netleşmesi bekleniyor.





