KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İstanbul’da anlamlı bir buluşmaya imza attı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, İstanbul’daki üyeler ve aile fertlerinin katılımıyla Florya’da kahvaltı programı gerçekleştirdiklerini belirtti. Programın mesleki dayanışma açısından önemli olduğunu vurgulayan Dim, bu buluşma sayesinde gazetecilik mesleği ve medya sektörüne dair konuların ele alındığını, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.
Öte yandan Küresel Medya Dergisi’nin 10 Ocak tarihli sayısının da etkinlik kapsamında üyelere ulaştırıldığı bildirildi. Dim, organizasyona katkı sağlayan ve katılım gösteren tüm üyelere teşekkür ederek, meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 


KGK 10 Ocak'ta gazetecilerin sorunlarına dikkat çekti
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İstanbul’daki üyeleri ve ailelerinin katılımıyla Florya’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek meslek ve sektör üzerine istişarelerde bulundu
Muhabir: Gülser YİĞİT
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya'da korkunç olay: Seyir terasından uçuruma düştü
Akdeniz'de deprem: Antalya da sallandı
Alanya’da pazartesi alarmı: Saatlerce elektrik olmayacak
Alanya Çevreyolu'nda korkutan kaza
Alanya'da korku dolu gece; Bir anda alevler sardı
Alanya'yı yağış esir aldı: Yol trafiğe kapandı




