Flaş gelişme! Güllü'nün ölümünde her şey açığa çıktı
Flaş gelişme! Güllü'nün ölümünde her şey açığa çıktı
İçeriği Görüntüle

Bez Bebek dizisinin eski oyuncusu Asena Keskinci’nin açıklamaları magazin dünyasını karıştırdı. Keskinci’nin, “Evrim Akın babamla aynı evde yaşıyor” iddiası üzerine sette çalışan farklı isimlerden de yeni ifadeler geldi.

ESKİ DEFTERLER AÇILDI

2007–2010 yılları arasında ekrana gelen Bez Bebek dizisinde “Yağmur” karakterini canlandıran Asena Keskinci, Evrim Akın’ın paylaştığı bir videodan sonra yıllardır sakladığını söylediği olayları anlatmaya başladı. Dizinin çekildiği dönemde küçük bir çocuk olduğunu belirten Keskinci, sette yaşanan gerilimleri ve kendisine yönelik olumsuz davranışları detaylandırdı.

“SENİ BU DİZİDEN ATTIRIRSAM…” İDDİASI

Keskinci, anne ve babasının boşanma sürecinde olduğu dönemde Evrim Akın’ın kendisine yönelik kırıcı ifadeler kullandığını öne sürerek şu iddiayı dile getirdi: “Senin annenle baban boşanıyor ya… Bir de seni bu diziden attırırsam ne olur? Sokakta mı kalırsınız?”

Genç oyuncu ayrıca yapım ekibinin Evrim Akın'ın “ağır ilaç kullandığını” kendilerine ileterek oyuncuyu idare etmelerini istediğini söyledi. Keskinci’nin iddialarına göre, yaşanan gerilimler sonrası Akın bir süre sete alınmadı ve karakterde geçici bir değişiklik yapıldı.

“BABAMLA AYNI EVDE YAŞIYORLAR” İDDİASI

Asena Keskinci’nin en çok konuşulan iddiası ise ailesiyle ilgili olan bölüm oldu. Keskinci, Evrim Akın’ın annesiyle babasının boşanmasında payı olduğunu öne sürdü:

“Annemden babamın numarasını barıştıracağım diyerek alıyor. Sonra babamla birlikte yaşamaya başlıyor. Hâlâ aynı evdeler.”

ESKİ ROL ARKADAŞLARINDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

İddiaların ardından Akın’ın Alemin Kralı dizisindeki rol arkadaşlarından Zeynep Gülmez, göndermeli bir mesaj paylaştı:

“Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır… İlahi adalet.”

Bir başka eski rol arkadaşı Yağmur Ün ise daha sert bir açıklama yaparak: “Bazı yüzler zamanla değişmez, sadece maskeleri düşer.” sözlerini kullandı.

SETİN MAKYÖZÜNDEN AĞIR İTHAMLAR

Dizinin makyözü olarak görev yapan Arzu Yurter de tartışmaya dahil oldu. Yurter, Akın’ın kendisini işinden kovdurduğunu ileri sürerek şöyle konuştu:

“Ağzımızı açsak yer yerinden oynar. O sette benim gibi kaç kişi işinden oldu. Bitmeyen kötülükleri… Hasta bir oyuncuyla dalga geçtiği bile oldu.”

DİZİNİN DİĞER OYUNCUSUNDAN DA GÖNDERME

Bez Bebek’te “Özge” karakterine hayat veren Sibel Kasapoğlu da sosyal medya hesabından bir video paylaşarak şu notu düştü:

“Gözünüzde büyüttüğünüz her şey ve herkes için…”

DURUMUN TARAFINDAN HERHANGİ BİR YANIT GELMEDİ

Gündem olan iddialarla ilgili Evrim Akın cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Magazin dünyasında tartışmalar büyürken, sosyal medyada farklı dönemlerde birlikte çalışan birçok ismin yaptığı göndermeler dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi