Alanya Metro kavşağında feci kaza!

Alanya'da dün gece 01.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında otomobilin motosiklete çarpması sonucunda motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Mehmet AL
KAZA
 çevre yolu üzeri Metro kavşağında meydana geldi. Fatih Karagül kullandığı 07 NEK 37 plakalı motosikletiyle seyir halinde giderken Ahmet K. sevk ve idaresindeki 07 NJR 12 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Fatih Karagül olay yerine çağırılan 112 acil sağlık ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet K. Cumhuriyet polis ekiplerince gözaltına alındı. Otomobil sürücüsünün alkollü olduğu iddia edildi. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

14 Tem 2018 - 10:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

Selçuk M - Alkollü araç kullanarak birinin ölümüne sebep olmak cinayettir.

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 09:55
13

Mehmet koçak - Böyle canileri neden serbest bırakıyorlar acaba bumu adalet bumu kanun

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
12

Elif Alkas - Canim arkadasimin dostumun degerli esine Allahtan rahmet diliyorum olayin ustunden 1ay gecmis aciyla okuyamadigim haberlere yeni bakmaktayim o kadar olayi bilmedigi halde konusulan seyler varki cok uzucu yorum yaparken ailesi ve cocugu dusunulmeden yapilan bu yorumlar cok can acitici ortada cinayet vardir Evet adi cinayet 142 promil alkolle bu da bilen bilir kac saat sonra olcum yapildigi halde bu promil cikmistir. 2gun serbest birakilan Ahmet kocak alanya belediyesi calisanidir. Zigzag cizerek alkolun etkisiyle yola cikan bu bilincsiz sahsin en agir sekilde cezalandirilmasi tek tesellimizdir.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
10

Mehmet ünal - Taksır ile adam yaralama ve ya öldürme deniyor bunun adına malesef.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
09

Salih girgin - İçkili araç kullananı tespit ettiğiniz an anladınız gerisini.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
08

Sabri kula - Fatih kardeşime Allah ta rahmet mekanı cennet olsun kabr-i nur olsun inşalla güzel insan. Vuran serbest kaldı hicmi vicdan Allah korkusu yok bumu adalet.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
07

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabr-i nur olsun inşalla olsun inşalla güzel insan. Vuran serbes hicmi allah korkusu yok bumu adalet allaha havale ediyorum kahretmesin. -

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
06

Esra Gül - Bizim de ailecek sulalecek tanıdığımız birisidir Ahmet çok iyi naif bir insandir. Hani karıncayı incitmez denir ya öyle. Ve onu taniyan hic kimseden Ahmet kötü birisidir sozunu duyamazsınız. Ön yargı ile muamele etmeyin. 1. Si alkollu değil. Haberde de dikkat ederseniz alkollu demiyor. Iddia ediliyor diyor. 2. Si serbest değil. Herkes hata yapar. Zannetmiyorum ki Ahmet şu motorluya çarpayım ölsün dememiştir. Bu gun ona yarin bize. Tamam. Cok kötü bir durum baska bi insanin hayati cani gitti. Bir cocuk babasiz kaldi eş dul kaldı. Ama kaderden ecelden öteye 1 dakika ilerlemiyor. Araf suresi 34.ayette Her ummet için bir ecel vardır. Onlarin ecelleri gelince ne birsaat ertelenebilir ne de öne alınabilir. (Tam zamanında çökerler) Burda iyiki ölmüş demiyorum asla. Ama Ahmet bilerek isteyerek yapmaz asla yapmaz. Hepimiz duyunca cok üzüldük. Tanisaydiniz sizde benim gibi düşünürdünüz. Alkol aldigini da hic duymadım bilmemde. Insanları seviyesizce salyalarınızı akıtarak yargılamayın. Belki sizde birinin olumune sebep olacaksiniz bu muameleyi gormekten hoslanacsksaniz hergun kufur edelim o zaman size.

Yanıtla . 0Beğen . 3Beğenme 14 Temmuz 10:40
05

Kemal Baltacı - Ben bile gördüm içki içerken. Hayret siz nasıl görmediniz?

http://www.magazinalbum.com/lokuste-kutladilar/

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
04

A.K. - Duruşmada konuşan sanık Ahmet K. “Kuzenimin doğum gününü kutluyorduk. İki bira içmiştim, olay günü sürücü belgem emniyette idi. Daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulmuştu, ceza sürem bitmişti fakat henüz almamıştım."

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
02

reko - kadın sen ne diyon ya...yok iyi birisiymiş yok isteyrek yapmamış.yok alkol almamış...adam katil katil..katiller yargılanır gerekirse omur boyu haipste çürür..

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40
01

Sam - Laflara sanırsın Ahmet denen adamın bir tek kanatları yok o kadar iyi yani. gece 1.30 yol boş kesin alkollü ve hızlı

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 10:40

Çorum Haber