ALANYA Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genç başkan adayı Fatih Nizam, yoğun ziyaret programını sürdürdü. Nizam’a ziyaretlerinde Köroğlu Künefe sahibi Ali Köroğlu, Helvacı Yakub sahibi Mehmet Şanlı, Dream Güzellik Merkezi sahibi Dilek Nazan Dalkılıç, Arapköylü Çaycı Mesut Mercan ve Neval Organizasyon sahibi Merve Bedan Şafak eşlik etti. Günün ilk ziyareti Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'na (ALTSO) gerçekleştirildi. Ardından Alanya Nüfus Dairesi Müdürü Mustafa Karlıbaş ile bir araya gelen Nizam ve ekibi, günün son ziyaretini Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Dizdaroğlu’na yaptı.
Ziyaretlerde gösterilen ilgi ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nizam, amaçlarının sadece nezaket ziyareti olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Seçimi kazandığımız takdirde Alanya’mızın ve esnafımızın sorunlarının çözümü için tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir koordinasyon içinde çalışacağız. Esnafımızın sorunlarını çözmek ve odamızın saygınlığını en üst seviyeye çıkarmak boynumuzun borcudur. Bu yolun sonunda kazanan Alanya ve Alanya esnafı olacaktır.”
Nizam, ziyaretlerde kendilerini ağırlayan tüm başkanlara, yöneticilere ve müdürlere teşekkür etti. (Gülser YİĞİT)
Alanya'da başkan adayı Nizam’dan iş birliği vurgusu
Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayı Fatih Nizam, beraberindeki iş insanlarıyla birlikte ALTSO, Nüfus Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Nizam, “Bu yolun sonunda kazanan Alanya olacak” dedi
Muhabir: Gülser Yiğit
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya’da muz serası kundaklandı
Alanya Belediye Başkanı Özçelik ameliyattan çıktı
Alanya’da dikkat çeken kanser ameliyatı başarısı: Hastanede ilk kez ULAR operasyonu uygulandı
Muhittin Böcek davasında deprem: Kilit isim uyuşturucudan gözaltında
Kan donduran olay: Ölü doğduğu iddia edilen bebeği gömdüler
Demirtaş sahili’ndeki patili mezarları için duyarlı çağrı: "Acınızı paylaşıyoruz"





