ALANYA Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alanya Kaymakamlığı tarafından Alanya Eşgilik Düğün Alanı’nda gerçekleştirilen programa yoğun katılım oldu. Törene Kaymakam Öztürk’ün yanı sıra CHP’li milletvekili Aykut Kaya, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, ilçe protokolü, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programında vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, tüm Alanyalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği programda katılımcılar bayramın sevincini birlikte yaşarken, Alanya’da bayram coşkusu hep birlikte paylaşıldı. (Şerife ÇOBAN)
Alanya’da bayramlaşma geleneği sürdü
Alanya Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nın sevincini paylaştı
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika! Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP’den istifa etti
Alanya'da şok iddialar: Müteahhit aynı daireyi çok sayıda kişiye mi satmış?
Alanya'da orman yangını: Şıhlar mahallesinde makilik alan kontrol ltına alındı
Son Dakika! Alanya’da bina yangını
Antalya dahil 6 il için sarı kodlu uyarı: Cuma günü kuvvetli yağış geliyor
Alanya'da 15 Nisan Çarşamba günü okullar tatil mi? Sendika grev kararı aldı




