Üniversite öğrencisi Nazife Ateş, ağabeyi Mehmet Ateş tarafından vahşice katledildi
KARDEŞ KATLİ: BIÇAKLA SALDIRDI, BAŞINI KESMEYE ÇALIŞTI
Antalya'nın Manavgat ilçesi Salkım Evler Mahallesi’nde gece saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre 27 yaşındaki Mehmet Ateş, ailesinin yanına tatil için gelen 18 yaşındaki üniversite öğrencisi kız kardeşi Nazife Ateş’i 14 kez bıçaklayarak öldürdü. Ağabeyin, kardeşinin başını kesmeye çalıştığı öne sürüldü.

ÜZERİNE OTURDU, KOMŞULAR ZOR AYIRDI
Olay, saat 02.00 sıralarında 3523 Sokak’taki apartman dairesinde meydana geldi. Tartışmanın büyümesiyle bıçakla saldıran Mehmet Ateş, Nazife Ateş’in evden kaçmasına engel olmaya çalıştı. Komşuların kapıyı açarak içeri girmesiyle Mehmet Ateş, kız kardeşini kanlar içinde yere yatırıp üzerine oturarak bıçaklamayı sürdürdü. Araya giren komşular saldırıyı durdurmaya çalıştı. Bu sırada arbedede annenin de elinden yaralandığı öğrenildi.

NAZİFE ATEŞ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Gözaltına alınan Mehmet Ateş polis merkezine götürülürken, Nazife Ateş’in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Mobilya atölyesinde çalıştığı öğrenilen Mehmet Ateş’in daha önce intihar girişiminde bulunduğu ve psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Nazife Ateş’in ise Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi olduğu ve okullar tatil olunca ailesinin yanına geldiği belirtildi.
Kaynak
DHA