ALANYA Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, üreticilere yönelik önemli bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Göktepe, ilçede bulunan akarsular ve derelerden bahçe sulaması amacıyla su alan ve tarımsal elektrik abonesi olmak için başvuruda bulunan üreticiler için Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından olumlu yazı verilmeye başlandığını açıkladı.
02 Temmuz 2025 tarihinde DSİ 13. Bölge Müdürü ile yapılan istişare toplantısının ardından, 8 Temmuz 2025 itibarıyla DSİ Şube Müdürlüğü’nün üreticilere olumlu dönüş sağladığını belirten Göktepe, “Üreticilerimizin bu süreçten faydalanabilmesi adına gösterilen hassasiyet için DSİ 13. Bölge Müdürümüz Sayın Özhan Erdanışman’a ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Sayın Mehmet Şarani Tavlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Göktepe, alınan kararın üreticilere hayırlı olmasını dileyerek, tarımsal üretimde yaşanan su sıkıntılarına çözüm sağlayacak bu adımın memnuniyet verici olduğunu vurguladı. (Gülser YİĞİT)
DSİ’den Alanyalı üreticiye sulama kolaylığı
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, akarsulardan ve derelerden su kullanmak isteyen üreticilere DSİ tarafından olumlu yazı verilmeye başlandığını duyurdu
Muhabir: Gülser Yiğit
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya MHP camiasının acı günü: Vekil Yıldız hayatını kaybetti
Son Dakika! Alanya'da korkunç yangın: Binayı alevler sardı
Alanya'da acı haberler üst üste: Eski Cikcilli Belediye başkanı Kerim Ertekin hayatını kaybetti
Corendon’dan Alanya’ya yatırım müjdesi
Galatasaray - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Çavuşoğlu'ndan Hüseyin Yıldız İçin duygusal paylaşım