Alınan bilgiye, olay, 24 Ağustos öğlen saatlerinde meydana geldi. Nevrez Türkmen ile oğlu Hayretin Türkmen arasında gündüz saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Evde çıkan tartışma esnasında iddiaya göre Hayrettin Türkmen, bıçakla babasını çeşitli yerlerinden bıçaklamaya başladı. Baba Nevrez Türkmen, can havliyle caddeye doğru koşmaya başladı. Hayrettin Türkmen ise kanlar içinde koşan babasını takip ederek, cadde ortasında bıçaklamayı sürdürdü. Baba Nevrez Türkmen aldığı bıçak darbelerinin ardından kanlar içinde yere yığıldı.
Olay yerinden geçen jandarma ekiplerinin de müdahalesi ile Hayrettin Türkmen uzaklaştırılıp, daha sonra gözaltına alındı. Olayda ağır yaralanan Nevrez Türkmen 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan Hayrettin Türkmen ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Babasını bıçaklayarak öldürdü
Dünyanın çivisi çıktı. Görüntüler Mersin’den. Tarsus ilçesinde bir devlet kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, babasını sokak ortasında bıçakladı.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya'nın tanınmış ailesinin acı günü
Son Dakika! Sürücülere uyarı! Alanya Çevre Yolu kayak pistine döndü
Alanya'da hazine arazisine mi çöktüler?
Son dakika! Alanya'da bir yol daha kapatıldı
Alanya'da Cumhurbaşkanı'na hakarete tutuklama
Alanya'nın “dikey tabutları”: Binalar için korkutan uyarı