ALANYA 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta görülen karar duruşmasında ‘Dolandırıcılık’ suçundan tutuklu yargılanan İ.C.D. ve eşi G.C.D. ile M.S. duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldılar. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının tutuklu yargılanan 3 sanığa “Zararları gidermemişsiniz, dolandırıcılık suçundan cezalandırılacaksınız. Neler söyleyeceksiniz” diye sorması üzerine şüpheliler suçlamaları kabul etmeyerek tahliyelerini talep ettiler.
MAĞDURLAR: ZARARIMIZ GİDERİLMEDİ
Duruşmaya katılan 2 mağdur, “Şüpheliler internet üzerinden bize sattıkları ürünleri göndermedikleri gibi, hesaplarına gönderdiğimiz paralarımızı iade etmediler. Kendilerinden şikâyetçiyiz ve cezalandırılmasını istiyoruz” dediler.
DOLANDIRICILAR CEZALANDIRILDI
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tutuklu yargılanan 1’i kadın 3 şüpheliden İ.C.D.’nin 5 yıl hapis ve 40 bin TL, eşi G.C.D.’nin 2 yıl hapis, 6 bin TL ve M.S.’nin 4 yıl hapis ve 16 bin TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.