Alanya’da turist taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
KAZA DİNEK MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELDİ
Alanya D-400 karayolunda trafik kazası yaşandı. Olay, Dinek Mahallesi'ndeki Dinek Kavşağı’nda meydana geldi. 47 yaşındaki Ş.A.’nın kullandığı turist taşıyan minibüs ile M.S. yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ve araçta hasar meydana geldi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Minibüs sürücüsü Ş.A. ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralı olarak Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü M.S.’nin ise kazayı yaralanmadan atlattığı belirtildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Polis ekipleri, tur minibüsü kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. Kaza sonrası trafik akışı kısa süreli aksarken, araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.