Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabah (20 Ekim 2025) saat 09:30 sularında Alanya'nın D-400 Karayolu üzerindeki Yat Limanı Kavşağı'na yakın bir noktada meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen kazaya karışan araçlar nedeniyle yolun Antalya-Alanya istikameti tek şeride düştü.

Özellikle sabah işe gidiş saatine denk gelmesiyle birlikte trafik yoğunluğu hızla arttı. Kaza, Alanya'ya girişte uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yolda kalan sürücüler, duruma tepki gösterdi.

İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Ekipler, bir yandan kaza yapan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatırken, diğer yandan trafiğin akışını sağlamak için yoğun çaba sarf etti.

Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve mümkünse alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyardı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

Muhabir: Haber Merkezi