Burdur’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aynı otomobilde bulunan E.T. ve S.T. hayatını kaybetti. Ağır yaralıların olduğu kaza sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

KAZA SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Burdur–Fethiye karayolunda sabah erken saatlerde çift yönlü bir trafik kazası yaşandı. Lacivert renkli TOFAŞ Kartal marka otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada araç refüje ve kaldırıma savruldu. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan E.T. (35) ve S.T. (35) için sağlık ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı ancak tüm çabalara rağmen iki kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza anına ait görüntüler ise yürek burktu.

Kızı ve engelli oğlunu hayatlarından ettikten sonra kendi hayatına son verdi
Kızı ve engelli oğlunu hayatlarından ettikten sonra kendi hayatına son verdi
İçeriği Görüntüle

3 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Aynı araçta bulunan 16 yaşındaki H.T.nin sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi. Yaralılar A.A. ve R.A. ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavileri devam ediyor.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kazanın nedenine ilişkin polis ekipleri detaylı inceleme başlattı. Yolun bir süre kontrollü olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Burdur Gazetesi

Kaynak:  Burdur Gazetesi