Sivas Vali Yardımcılığı görevinden Alanya Kaymakamlığı'na atanan Şakir Öner Öztürk, merakla beklenen görevine yarın (22 Haziran Pazartesi) resmen başlıyor. Alanya Kaymakamlığı önünde saat 11:00'de düzenlenecek resmi bir karşılama töreniyle görevi devralacak olan Öztürk'ün, ilk gününde personel ve kurum müdürleriyle bir araya gelmesi, ardından da Antalya Valisi Hulusi Şahin'i ziyaret etmesi bekleniyor.
Alanya'da, Dr. Fatih Ürkmezer'in İstanbul Beykoz Kaymakamlığı'na atanmasının ardından boşalan Kaymakamlık makamına kimin geleceği merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bu önemli göreve, Sivas Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak başarılı hizmetlere imza atmış olan Şakir Öner Öztürk getirilmişti. Alanya halkının ve idari kadroların merakla beklediği yeni Kaymakam Öztürk, yarın itibarıyla Alanya'daki görevine resmen başlıyor.
RESMİ KARŞILAMA TÖRENİ YARIN SAAT 11:00'DE HÜKÜMET KONAĞI'NDA
Alanya Kaymakamı olarak atanan Şakir Öner Öztürk'ün, Alanya'ya gelerek görevine başlama süreci netleşti. Öztürk için, 22 Haziran 2025 Pazartesi günü saat 11:00'de Alanya Hükümet Konağı, Kaymakamlık binası önünde resmi bir karşılama töreni düzenlenecek. Törene, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kaymakamlık personelinin katılması bekleniyor. Bu törenle birlikte Kaymakam Öztürk, Alanya'daki görevine resmen başlamış olacak. Alanya'nın yeni kaymakamı Şakir Öner Öztürk, ilk gününde yoğun bir programla Alanya'yı tanımaya başlayacak.