Mazbata teslimi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Acman, başkanlık görevine resmi olarak başladığını duyurarak esnaflara hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Acman, seçim sürecinde destek veren ya da vermeyen tüm esnaflara teşekkür ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
‘GÖREVE RESMİ OLARAK BAŞLADIK’
Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Ali Rıza Açman, “Bugün mazbatamızı alarak, şahsıma ve yönetim kurulumuza verilen göreve resmi olarak başlamış bulunuyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren, vermeyen, sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmaksızın tüm esnaflarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Biz birlikte büyük bir aileyiz” dedi. (Hatice NERGİZ)
Ali Rıza Açman mazbatasını aldı
22 Ocak’ta Alanya Metal İşleri Odası Başkanı seçilen Ali Rıza Acman, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine resmen başladı
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Ankara'da trajikomik olay: Başkan Özçelik gidemedi, maketi gitti
Yola çıkacaklar dikkat! Alanya'da bayram dönüşü çile oldu
Alanya’da Rus turist otel odasında ölü bulundu
EYT’lilere kötü haber! Emekliliğiniz iptal olabilir
Kleopatra Plajı’nda kirlilik şoku
Konaklı’da iki otomobil çarpıştı: 1 sürücü yaralandı





