GÜNDOĞMUŞ'TAN Yeni Alanya İhbar Hattı'na ulaşan bazı vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in " Yangın şehre indi, yanıyor insanlar, lütfen yardım edin" çağrısına ilişkin yaptıkları açıklamada "Şu anda 6 helikopter aralıksız olarak Gündoğmuş yangınına müdahale ediyor. Çok sayıda itfaiye aracı ve arazöz de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor" dediler.
Başkan Böcek, Gündoğmuş'tan yaptığı yardım çağrısında "Gündoğmuş'tayız. Şu an arka tarafta gördüğünüz gibi yangın şehre indi. Ne olur buraya uçak gönderin, helikopter gönderin. Bütün yetkililere sesleniyorum. Yanıyor insanlar!" demişti.
Böcek, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da "Gündoğmuş'dayız! Yanıyoruz. Yardım edin" demişti. ( HABER MERKEZİ)
Gündoğmuş'tan '6 helikopter' açıklaması
Gündoğmuş'tan Yeni Alanya İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar "Gündoğmuş yangınına 6 helikopter müdahale ediyor" dedi
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar (1)
Trend Haberler
Alanya'da silahlı çatışma: Yaralı hastaneye kaldırıldı
Antalya'ya sağanak geliyor! Meteoroloji tarih verdi
Alanya'da feci kaza: Motosikletliyi yaralayan otobüs sürücüsü kaçtı
MHP Alanya’da Türkdoğan’ın listesi belli oldu
Vali ile milletvekili arasında 'tayt' polemiği: Meclis'ten sosyal medyaya taşındı
Alanya'da kaçak alkol operasyonu: 208 litre kaçak içki ele geçirildi