15 ve 16 Temmuz tarihlerinde Alanya’nın birçok mahallesinde planlı elektrik kesintileri yapılacak. Kesintiler nedeniyle sıcak yaz günlerinde vatandaşlar zorluk yaşayabilir.
15 TEMMUZ SALI GÜNÜ HANGİ MAHALLELERDE KESİNTİ OLACAK?
15 Temmuz Salı günü, sabah 08.30 ile akşam 17.00 saatleri arasında Oba, Tosmur ve Mahmutlar mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Alanya genelinde yapılan bu kesinti, direk montajı ve enerji altyapısı testleri kapsamında gerçekleşecek. Klima, buzdolabı ve tıbbi cihaz kullanan vatandaşların uzun süreli elektrik kesintisine karşı önlem almaları önemle tavsiye ediliyor.
16 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ PLANLI KESİNTİLER DEVAM EDECEK
16 Temmuz Çarşamba günü Alanya'nın farklı noktalarında çeşitli saat aralıklarında kesintiler yapılacak:
- 09:00 - 14:00: Gözüküçüklü Sindebeleni, Şıhlar Musturlu bölgelerinde bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
- 09:30 - 12:00: Hisariçi, Tophane, Çarşı Kale Yolu, Çarşı Mah. Hamdullah Emin Paşa Sokak, Malımlar Sokak ve Çarşı Sultan Alaaddin çevresinde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.
- 13:00 - 18:00: Şıhlar Karalise ve Şıhlar Mah. Yenialiler Sokak bölgelerinde planlı bakım çalışmaları yapılacak.
VATANDAŞLARIN TEDBİRLİ OLMASI İSTENİYOR
Enerji sağlayıcı firma tarafından yapılan açıklamada, elektrik kesintilerinin İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları gözetilerek gerçekleştirileceği bildirildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları ve kesintiler hakkında güncel bilgilere resmi kaynaklardan ulaşmaları gerektiği vurgulandı.