Alanya'nın Oba Mahallesi'nde yaşanan uzun süreli elektrik kesintisi, 45 dereceyi bulan sıcaklıklarda vatandaşları mağdur etti. Buzdolapları bozuldu, yetkililerden ise net bilgi alınamıyor.

12 SAATİ AŞKIN SÜREDİR ELEKTRİK YOK
Alanya Oba Mahallesi Mesut Caddesi sakinleri, yaklaşık 12 saatten fazla süredir elektrik kesintisiyle karşı karşıya. Kesintinin gece saatlerinde başladığını belirten vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetin dayanılmaz hale geldiğini ifade ediyor.
YETKİLİLER SAAT VERİYOR, AMA ELEKTRİK GELMİYOR
Kesintinin başlamasının ardından yetkililerle iletişime geçen mahalle halkına ilk olarak elektriklerin saat 03.30’da geleceği bildirildi. Ancak bu süre uzadı. Sabah 07.00'deki aramada saat 08.00 denildi, ardından bu saat 10.30 olarak güncellendi. Aradan geçen zamana rağmen halen elektrik verilmiş değil.

GIDALAR BOZULDU, SICAKLARDA BEKLEMEK ZOR
Sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı bölgede soğutucular çalışmadığı için buzdolaplarındaki gıdalar bozulmaya başladı. Mahalle sakinleri, hem yaşadıkları maddi zarar hem de iletişim eksikliği nedeniyle büyük tepki gösteriyor.
VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR
Elektrik kesintisinin ne zaman sonlanacağı konusunda net bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar kesintilerin planlı mı arızadan mı kaynaklandığını öğrenmek istiyor. Yetkililerden acil ve doğru bilgilendirme bekleniyor.