Iramedli anam geldi aglıma gene. Çocukaana çog zaarlıg yapardım, anamın dayagları taa dün gibi aglımda. Hele bi keresinde, evin ööndeki derede çamaşır yüğerleridi. Topa degmeyi bi godudum, çamırlı top çamaşır gazanının içine düşüverdi. Tokucaa eline aldıı gibi, beni eline bi aldı ay argadaş... Alaman mı, veremen mi, bildiin dayaan zoruna kedi eniği gibi mavuladım. Eyice bi yasdadı emme hakeddidim.
Bi keresinde de gomşunun eşşeeni çaldım, bizim Osman Emmi'nin zinası Hüseen'ile gezmeye geddidim. Aşamıla eşşee gomşunun gedeyine gaddım. Golanını tüümlevereem dedidim, yargınıma bi şey kütede düşdü. Bu sefir küreg saplıı almış eline ırametli anam. Habar almış, torda beni eyice bi yasdadı. Gomşunun gızına hasdayım o vakıtlar, gız da yediim dayaa gördü, malamad oldum.
O gün bugündür, kimsenin eşşeene 'hoh' demedim bilader. Haramı, günahı, eyiyi, kötüyü anam sayasında bereyice öörendim. Allah ırazı olsun ay Ana. Bizi goob gedeli seneler oldu. Emme heç unudamadım. Nur içinde yat anam. Bilader, ananız sağısa gıymatını bilin.
Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcaala.
Analarınızın gıymatını bilin
Amat Bilir
Yorumlar
Trend Haberler
Antalya escort faciası: 1 ölü
Son dakika! Alanya'da sahilde bulunan genç kız cesedinin kimliği belli oldu
Antalya'da devasa miras sahiplerini buldu: 6 milyar dolar 3 mirasçıya kaldı
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Akbaş'ın acı günü
Son Dakika! Alanya Belediyesi'ne haciz şoku
Alanya esnafının içler acısı durumu: 'Kesinlikle ertelenemez'