Toplum nereye gidiyor? Her gün yeni bir olay oluyor, her biri ayrı ayrı şok ediyor. Türkiye dün uyuşturucudan ihbar ettiği kuzeni tarafından öldürüleceğini düşünerek bunalıma giren ve kendini yakan gencin görüntüleriyle sarsılmıştı, şoku yaşamıştı.
Görüntüler bu kez Bursa’dan. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından taşlar ve sopalar konuştu. Kavga esnasında darp edilen bir kişi kaçarak kendisini otomobile attı. Otomobilin direksiyonuna geçen şahıs, otomobili çalıştırarak gaza bastı. Öfkeli vatandaş otomobili çevredeki vatandaşların üzerine sürdü.
Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından öfkeli kalabalık dağılırken, kimseye bir şey olmamış olması görenlere derin bir nefes aldırdı.
Dehşet anlarına tanık olan mahalle sakini de yaşananları anlattı ve "Mahalleli bunlardan rahatsız oluyor. Gece buradan geçerken huzursuz oluyoruz" diye konuştu.
Dehşet anları: Otomobili kalabalığın üzerine sürdü!
İki aile arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kavga esnasında otomobile binen bir şahıs, otomobili kalabalığın üzerine sürdü, ezmeye çalıştı. O korku dolu anlar kameralarla saniye saniye kaydedildi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika! Alanya tünellerde feci kaza: ölü ve yaralılar var
Antalya Cumhuriyet Savcısı Gadem Taş hayatını kaybetti
Alanya ve Gazipaşa Azra'ya ağlıyor: Okul müdürünün acı paylaşımı
Antalya açıklarında sabah saatlerinde deprem: 5.9 büyüklüğündeki sarsıntı kent genelinde hissedildi
Son Dakika! Antalya beşik gibi sallanıyor: Ardı ardına depremler
Son Dakika! Manavgat'ta kayıp zabıtanın cansız bedeni bulundu