KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Arslan ile birlikte Ankara’da bir dizi nezaket ziyaretinde bulundu.
Dim ve Arslan, TGRT Haber Ankara Temsilcisi ve KGK üyesi Fatih Atik’i ziyaret ederek gündeme dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi, usta gazeteci-yazar Saygı Öztürk’ü ziyaret eden Dim, “Yılların eskitemediği bir değer” diyerek Öztürk’e teşekkür etti.
Ziyaret programı kapsamında memurlar.net Genel Yayın Yönetmeni ve KGK üyesi Edip Üzen de ziyaret edildi. Dim, Üzen’in konukseverliği için teşekkür ederek, sitenin kamusal alandaki güvenilir bilgi kaynağı rolüne dikkat çekti.
KGK Genel Başkanı Dim ayrıca, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Basın Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Şerif Varol’u ziyaret ederek nazik ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun Basın Müşaviri ve KGK üyesi Osman Bekar da Dim ve Arslan’ın ziyaret ettiği bir diğer isim oldu. Dim, Bekar’a misafirperverliği için teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. (Gülser YİĞİT)
Ankara'da KGK rüzgarı
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Arslan ile birlikte Ankara’da basın dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi
Muhabir: Gülser Yiğit
Trend Haberler
Alanya'da Alara Çayı'na giren kişi kayboldu!
Alanya ve Gazipaşa sahillerinde yasak başladı
İşte yeni Alanya Başsavcısı: Bingöl'de çok seviliyor
Antalya'da dolu alarmı: Ekili alanlar zarar gördü
Antalya'da fırtına uçakları Alanya semalarında bekletiyor
Aileler arsında korkunç kavga: Tüfekli kavgada 1 ölü, 3 yaralı