ŞENLİĞE; Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Servet Ünlü ve Abdullah Akbaş, Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Er, Zafer Partisi İlçe Başkanı Alper Arıkan, Anahtar Parti İlçe Başkanı Abdullah Akkuş, önceki dönem Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Aliefendi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özay Arslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Rüştü Vural, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği şenliğe katılan Kaymakam Öztürk, şenlik alanında vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek bereketli kazançlar diledi. Şehit Alpay Aras’ın ailesi Hüseyin Aras ve Selvinaz Aras ile DMD savaşçısı minik Taha Miraç’ın standını ziyaret ederek desteklerini iletti. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayan Kaymakam Öztürk, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Programda, şenliğe sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Öztürk’e ve şenliğin tüm destekçilerine teşekkür plaketi verildi. Öte yandan Kaymakam Öztürk de şehit Alpay Aras’ın ailesine teşekkür plaketi takdim etti. Renkli görüntülere sahne olan şenlik, çeşitli etkinliklerle devam etti.
YAYLA ŞENLİKLERİNİN AĞASI ALİ KOÇ OLDU
Aliefendi Yayla Şenlikleri’nin ağalık yarışmasını, AK Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı ve ALK İnşaat & Emlak Yönetim Kurulu Başkanı, İç Mimar Ali Koç kazandı. Dört kişinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Ali Koç, 600 bin lira vererek birinci oldu ve “Ağa” unvanını aldı. Kazanan ismin “Ali Koç” olması, mahalle adıyla özdeşleşerek ayrı bir anlam taşıdı. (Gülser YİĞİT)