Beşiktaş'ta yaklaşan Hoffenheim deplasmanı öncesi kadro rotasyonu hazırlıkları başladı. Sözcü Gazetesi'nin aktardığına göre, Teknik Direktör Vincenzo Italiano yoğun maç trafiği nedeniyle takım kaptanı Orkun Kökçü'yü yedek kulübesine çekmeyi planlıyor.

İzmir'de toplu yemek faciası! 80 işçi hastanelik oldu
İzmir'de toplu yemek faciası! 80 işçi hastanelik oldu
İçeriği Görüntüle

Milli takım arasında yaşadığı sakatlığa rağmen sahalara hızlı bir dönüş yapan deneyimli oyuncu, son oynanan Kocaelispor karşılaşmasında forma giymişti. İtalyan çalıştırıcının, oyuncusundan ilerleyen haftalarda tam verim alabilmek adına bu dinlendirme kararına vardığı belirtildi.

ORTA SAHADA YENİ ÜÇLÜ KİMLERDEN OLUŞACAK?

Kaptan Orkun'un yokluğunda orta saha kurgusunun yeniden şekillenmesi bekleniyor. Teknik heyetin Hoffenheim karşısında Salih, Olaitan ve Miretti üçlüsüne görev vereceği öne sürüldü. Özellikle Miretti'nin Kocaelispor maçındaki etkili performansı, bu rotasyon ihtimalini güçlendiriyor.

AVRUPA FİKSTÜRÜ ROTASYONU ZORUNLU KILIYOR

Takımların hem yerel lig hem de Avrupa kupalarındaki sıkışık takvimi, teknik adamları kadro derinliğini kullanmaya yöneltiyor. Beşiktaş'ın üst üste çıkacağı kritik maçlar öncesinde kilit oyuncuların fiziksel durumunun korunması, uzun vadeli başarı için stratejik bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Haber Merkezi