Edinilen bilgiye göre, Ankara’da üniversite eğitimi alıyordu. Henüz 18 yaşındaydı. Beytullah Esen, dolaşmak için akrabalarının yanına geldi. Akrabaları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Ancak denizden çıkamadı. Beytullah Esen, şiddetli dalgaların etkisiyle suya kapılarak, gözden kayboldu. Su altı arama ekipleri yaklaşık yarım saat süren arama çalışmalarının ardından Esen’in bedenini sudan çıkarttı. Bu sırada Beytullah Esen’in bedeninin denizde bulunmasının bildirilmesi üzerine olay yerinde bekleyen yakınları sinir krizi geçirdi. Esen’in hareketsiz bedeni sudan çıkartılırken, denize koşan yakınlarına çevredeki güvenlik ve sağlık ekipleri müdahale etti.
Ailenin feryatları yürekleri dağlarken, sudan çıkartılan Beytullah Esen, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Denizden çıkartılan cansız bedene koştular
Deniz yine can aldı. Acı haber bu kez Ordu’dan geldi. Serinlemek için girdiği denizde boğulan bir kişi hayatını kaybetti. Yakınları, cansız bedenin sudan çıkartıldığı esnada sinir krizi geçirerek, denize koştu.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Almanya-Yunanistan maçı ne zaman, hangi kanalda
Alanya’da pazar planlarını değiştirecek hava: Kuvvetli sağanak geliyor
Antalya’da düğün çıkışı cinsel saldırı iddiası: “Gözlerimi tanımadığım bir evde açtım”
Alanya’da 17 yaşındaki Enes’ten 7 gündür haber alınamıyor
Şans Topu 27 Eylül çekilişi sonuçları açıklandı: İşte kazanan numaralar
Manavgat-Alanya yolunda tır durağa devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti