Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir kamyon henüz belirlenemeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen kamyon, o sırada yolda ilerleyen iki otomobile çarptı.
KAMYON KARŞI ŞERİDE GEÇTİ
Kazanın, kamyonun kontrolden çıkarak yolun ortasındaki refüjü aşması sonucu meydana geldiği bildirildi. Karşı yönden gelen iki otomobile çarpan kamyon nedeniyle araçlarda hasar oluştu.
KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, bölgede güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.
Kamyonun neden kontrolden çıktığı ve kazanın oluş şeklinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
3 KİŞİ YARALANDI
D-400 kara yolunda yaşanan kazada kamyon sürücüsü İsmail D., otomobil sürücüsü Metin Y. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Ali Ü. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
D-400'DE TRAFİK DURDU
Kazaya karışan araçların yolu kapatması nedeniyle trafik akışında aksama yaşandı. Kömürcüler Köprüsü sonrasında trafik geçici olarak Çolaklı Mahalle Merkezi üzerinden yönlendirildi.
Araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.
KORKUNÇ KAZA KAMERAYA YANSIDI
Kamyonun refüjü ve tel örgüleri aşarak karşı yöndeki otomobillere çarptığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Görüntülerde kamyonun karşı şeride geçmesi ve ardından meydana gelen çarpışma yer aldı.




