Gündem

Alanya’da bin 790 öğrenciye eğitim desteği

Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2025-2026 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 4 milyon 475 bin TL tutarında destek sağladı

Abone Ol

ALANYA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk başkanlığında Mütevelli heyeti üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı'nda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik yapılacak eğitim destekleri ele alındı.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Toplantı kapsamında açıklamalarda bulunan Kaymakamımız Şakir Öner Özturk; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla aileler ile öğrencilerimizin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirdik. Alanya'mızda ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiğimiz bin 790 öğrencimize, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminde toplam 4 milyon 475 bin TL tutarında eğitim materyali desteği sağlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. ( Alanya Kaymakamlığı BÜLTEN)