CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya’yı vuran tarihi sağanak yağışlar sonrası ilçeye gelerek hasar tespit çalışmalarına katıldı.

YOĞUN YAĞIŞ SONRASI SAHADA İNCELEME

Alanya’da gün boyunca etkisini sürdüren ve uzmanların “tarihin en yoğun sağanak yağışlarından biri” olarak nitelendirdiği afetin ardından CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya ilçeye gelerek son durumu yerinde inceledi. Kaya, Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile birlikte sahadaki çalışmalara katıldı.

“AFETİ YERİNDE TAKİP EDİYORUZ”

Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Alanya İlçe Başkanımız Bülent Kandemir, Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik ve tüm birimlerimizle birlikte; Alanya’nın tarihinde görülen en yoğun sağanak yağışların ardından meydana gelen afeti yerinde takip ediyoruz.”

KURUMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kaya, sel felaketinin ardından bölgede yürütülen yoğun çalışmalara dikkat çekerek Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve devlet kurumlarına gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür etti.

“ALANYA HALKININ YANINDAYIZ”

Aykut Kaya, açıklamasının sonunda Alanya halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek şu sözleri paylaştı: “Alanyalı hemşehrilerimizle geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi