Manavgat’ta, hakkında 20 yıl 8 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.D., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu yakalandı. Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda JASAT ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Antalya'da sahte başkomiser tuzağı: 2 milyonluk dolandırıcılıkta 1 tutuklama
Antalya'da sahte başkomiser tuzağı: 2 milyonluk dolandırıcılıkta 1 tutuklama
İçeriği Görüntüle

JASAT EKİPLERİ TAKİBE ALDI

Ekiplerin yaptığı araştırmada, İ.D.’nin ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Hakkında 20 yıl 8 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.D.’nin yakalanması için harekete geçen JASAT ekipleri, yürüttükleri takip ve çalışmalar sonucunda hükümlüyü yakaladı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Yakalanarak gözaltına alınan İ.D., işlemleri için jandarmaya götürüldü. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.D., daha sonra cezaevine teslim edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, kent genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA