Antalya merkezli yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Alanyalı iş insanı D.Ö. hakkında değerlendirmelerde bulunan Yeni Parti Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, D.Ö. ile uzun yıllara dayanan güçlü bir dostlukları olduğunu vurguladı.
Kandemir açıklamasında, "D.Ö., 1993 yılından bu yana siyasi arkadaşım ve dostumdur. Siyasi olarak birlikte çok mücadele ettik, zaman zaman karşı karşıya geldiğimiz anlar da oldu ancak dostluğumuz hiçbir zaman bozulmadı. Her dara düşenin yanında olduğu gibi, benim de dara düştüğüm her an yanımdaydı. Kendisi adam gibi adamdır" ifadelerini kullandı.
"MUHİTTİN BAŞKAN İLE SİYASETİN ÖTESİNDE BİR BAĞI VARDI"
İş insanı D.Ö.’nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile olan yakın ilişkisine de değinen Kandemir, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Sevdiğini ölesiye seven bir insandır. Muhittin Başkanı da çok sevdi; siyasetin dışında tamamen ayrı ve özel bir dostlukları vardı. Muhittin Başkandan yaşça küçük olmasına rağmen, Muhittin Başkan kendisine hep 'abi' diye hitap ederdi. Bu samimi dostluklarından dolayı her zaman Muhittin Başkanın yanında yer aldı. Ancak sırf bu yakınlıktan dolayı, sorgusuz sualsiz ve aslında suç teşkil etmeyecek şeylerle suçlanarak doğrudan cezaevine gönderildi."
"BU YAPILAN BİR İTİBAR SUİKASTIDIR"
Yapılan tutuklama kararına tepki gösteren ve adaletsizliğe dikkat çeken Bülent Kandemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Süreçte yaşananlar tamamen bir itibar suikastıdır. Ben kendisinin herhangi bir suçu olduğuna kesinlikle inanmıyorum ve en kısa zamanda serbest kalacağına inanıyorum. Bu zulüm elbet bir gün bitecek; ancak bu süreçte çekilen acılar, ailesinin huzursuz edilmesi ve ticari hayatının zarar görmesi telafisi imkânsız zararlar verecektir. 'Adalet ve hukuk bunun için yok mu?' diye soracağım fakat ne yazık ki artık adaletin olmadığını da biliyoruz."
"YEDİĞİMİZ AYAZI HİÇ UNUTMAYACAĞIZ"
Dostuna olan inancını ve desteğini yineleyen Kandemir, sözlerini şu duygusal mesajla tamamladı:
"Sevgili dostum ve kardeşim D.Ö.'nün en kısa zamanda aramızda olacağına gönülden inanıyorum. Güzel günleri yine hep beraber göreceğiz, maviliklere yine birlikte yelken açacağız. Ama bu süreçte yediğimiz ayazı da hiçbir zaman unutmayacağız. Senin deyiminle; yanındayız Goca Başkanım!"
Kandemir'den tutuklanan D.Ö.'ye tam destek
Yeni Parti Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Antalya merkezli soruşturma kapsamında tutuklanan iş insanı D.Ö.’ye destek vererek, suçlamaların asılsız olduğunu ve tutuklamanın bir itibar suikastı niteliği taşıdığını söyledi.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Alanya’da polis karakolunun bahçesindeki arsa satışa çıkarıldı
Nereden geliyor bu paralar? Gazipaşa'da 3 asgari ücretlik restoran hesabı ağızları açık bıraktı
Emekli promosyonları değişti: Banka banka ekim ayı ödemeleri
Antalya için korkutan uyarı! Kuvvetli yağış kapıda, su baskınlarına dikkat
Rusya'dan 300 bin varil motorin taşıyan tanker Alanya yolunda
Kim Jong Un öldü mü? İşte gerçekler




