Alanya’nın Elikesik Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın ön kısmı hurdaya döndü.

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan iki sürücüyü kurtarmak için ekipler zamana karşı yarışıyor. Yaralıların durumunun ciddi olduğu bildirildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle Elikesik yolunun bir kısmı geçici olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, araçların kaldırılmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılması bekleniyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın kesin nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.

Muhabir: Mazlume Göktaş