Zorlu süreç

MAÇ

öncesinde sosyal medya hesabımda Fenerbahçe'nin rahatça kazanacağını belirtmiştim ve ne yazık ki de öyle oldu. Lige çok kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'yi Alanya'da ağırlayan ekibimiz sahadan eli boş ayrıldı. Maç esnasında bir çok sporsever sosyal medya hesaplarında 'Maçın katili Mete Kalkavan' tarzında paylaşımlarda bulundu. Bence kendimizi kandırmanın mantığı yok, kötü Fenerbahçe karşında kötü oyun oynadık. Kadro olarak değerlendirme yaptığımızda Konyaspor karşısındaki kadroyu sahaya süren Susic, N'Sakala'yı tekrar ilk 11'e dahil etmeli. Defansif olarak geçen hafta iyi olan ekibimiz bu hafta çok kötüydü. Sahanın da puan ortalaması olarak en kötüsü 5.5 puan ile Tzavellas oldu. Kanat oyuncusu olan M'Billa ise artık kulübeye çekilmeli. Sahada neredeyse hiç gözükmeyen M'Billa, girdiği 7 ikili mücadeleden sadece 1 kez galip ayrıldı, 2 kez de orta açan M'Billa isabet sağlayamadı.
Haftaya Trabzonspor'a konuk olacak olan temsilcimiz zorlu bir süreçten geçecek. Çok zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Fakat takımımızın hala tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum. Alternatif kadro olarak çok zayıf bir kadromuz var. Geçen seneye göre daha zorlu bir lig var ama kadromuz geçen seneye göre daha zayıf düşüncesindeyim. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanları toplayıp geçen seneki gibi ligin 2. yarısında çıkış yakalamalıyız. Bu da devre arasında yapılacak nokta transferlerle olur.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber