Yamaç paraşütçüsü ağaçta asılı kaldı

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesindeki Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayış yaptıktan sonra düşen Ukraynalı turist, AKUT Fethiye ekibince kurtarıldı.

Ölüdeniz'e tatil için gelen Ukraynalı turist Vadim Haritonav, bin 900 metrelik Babadağ'dan tekli atlayış yaptı. Atlayıştan kısa süre sonra paraşütü kapanan Haritonav, bin 400 metre yükseklikten düşerek önce kayalara çarptı, ardından bir ağaçta asılı kaldı. Haritonav'un düştüğünü gören diğer paraşütçüler, jandarma ile 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Haritonav'un düştüğü yere ulaşan jandarma ekipleri, ağaca asılı kalan paraşütçüyü yere indirdi. Sol kolu kırılan ve ayak bileği incinen Haritonav'ın bulunduğu yerden alınması için AKUT Fethiye ekibi çağrıldı. Sedyeye alınan Haritonav, sarp ve kayalık arazide 8 kişilik AKUT ekibinin yardımıyla 6 saatlik çalışmayla bölgede hazır bekletilen ambulansa getirildi. Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Haritonav'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

#

05 May 2013 - 14:24 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber