Mine Küpeli Facebook'un en başarılı kadın girişimcileri listesinde

Facebook'un Türkiye'de yürüttüğü projede seçtiği dört başarılı kadın girişimcinin arasına Lica concept iş girişimi ile Mine Küpeli de yer aldı

Mine Küpeli Facebook'un en başarılı kadın girişimcileri listesinde
Mine Küpeli Facebook'un en başarılı kadın girişimcileri listesinde
+1
Haber albümü için resme tıklayın

FACEBOOK dünyanın çeşitli ülkelerinde 'She Means Business' adı altında yürüttüğü program dahilinde, başarılı iş girişimleri bulunan kadınları ödüllendiriyor ve diğer girişimci kadınlara örnek sağlaması amacı ile belgesel tadında hikayelerini tüm dünya ile paylaşıyor, bu anlamda Facebook'un Türkiye'de yürüttüğü projede , seçtiği dört başarılı kadın girişimcilerden biri Lica concept iş girişimi ile Mine Küpeli oldu.

Dört kadın girişimin diğer kazananları arasında Modacruz gibi büyük iş girişimleri de bulunuyor. 31 Ekim'de İstanbul'da yapılacak lansman ve törenle tüm Türkiye ye tanıtımları yapılacak, geçtiğimiz günlerde Londra'dan Eskişehir'e gelerek çekimler yapan Facebook ekibi, Türk kadının gücüne ve enerjisine hayran kaldıklarını dile getirdiler.

26 Eyl 2017 - 17:17 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber