Kıbrıslı küçük Furkan’ın büyük başarısı

İstanbul’da her yıl düzenlenen Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’na katılan en genç yarışmacı olarak piyano dalında KKTC’den işadamı İsmet Bayrakçı’nın 9 yaşındaki oğlu Furkan Bayrakçı ödül aldı.

Kıbrıslı küçük Furkan’ın büyük başarısı
Kıbrıslı küçük Furkan’ın büyük başarısı
Haber albümü için resme tıklayın

Kıbrıslı küçük Furkan’ın büyük başarısı

BABA Bayrakçı, oğlunun bu genç yaşında elde ettiği başarıyla gurur duyduğunu belirterek, “Oğlum Furkan’ın ödülünü Kıbrıs Türk halkına armağan ediyoruz. Bu başarının mimarı olan özel müzik öğretmeni Gülsen Mutlu’ya minnettarız. Önümüzdeki yıllarda Furkan’ın daha büyük başarılar elde edeceğinden eminim” dedi. Girne Amerikan Koleji’nde eğitim gören Furkan ayrıca Ela Özel Eğitim Merkezi öğrencisi. Furkan, öğretmeni ile birlikte plaket ve para ödülünün de sahibi oldu. Genç yetenekleri keşfetmeyi, onlara yeteneklerini sergileme fırsatı vermeyi ve binlerce izleyici tarafından fark edilmelerini sağlamayı hedefleyen yarışma aynı zamanda, müzik eğitimi ve müzik eğitmenlerinin değerlerini ön plana taşıyarak, bu alanda farkındalığı arttırmayı amaçlıyor. Farklı öğrenme ihtiyaçları bulunan genç yetenekler, yarışmanın parçası olarak, “Hepimiz Müzisyeniz” inancıyla yeteneklerini sergileyerek, kendi alanlarında toplumsal farkındalığa katkıda bulunuyorlar. Yarışma sonuçları yüzde 60 jüri, yüzde 40 halk beğenisi ile belirleniyor.

14 Nis 2019 - 17:34 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber