İnternetten tanıştığı milletvekiline 9 milyon TL'ye bekaretini sattı!

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Lia, İngiliz bir milletvekili ile 1,3 milyon sterlin karşılığında ilk cinsel ilişkisini yaşadığını itiraf etti.

LİA isimli bir genç kadın, İngiliz bir milletvekiline 1,3 milyon sterlin karşılığında bekaretini sattığını açıkladı. 1,3 milyon sterlin güncel kurla yaklaşık 1,6 milyon ABD doları ve 9 milyon TL yapıyor.Açıklamalarıyla ağızları açık bırakan Lia, 2 ay önce popüler bir internet sitesi üzerinden kendisine ulaşan milletvekilinin teklifini kabul ettiğini söyledi ve annesinin bu kararını desteklediğini ileri sürdü.Lia, milletvekiliyle Cinderella Escorts isimli sitede tanıştı ve bekaretini satmanın 'özgürleşmeye doğru atılmış önemli bir adım' olduğunu söyledi.Lia, ilişki yaşadığı politikacıdan her ay 17 bin 700 sterlin ödeme alacak.Bekaretini ellili yaşlardaki bir milletvekiline vererek, 1.3 milyon sterlin kazandığını iddia eden Lia, parayı kendi mülk portföyünü başlatmak için kullanmayı planlıyor.YouTube'da yayınlanan bir videoda konuşan kadın, bekaretini Londra'da daha güvenli bir semtte yaşamak ve ekonomik stresten uzak durmak için sattığını söyledi. Lia ayrıca İngiliz milletvekiliyle geçirdiği gecede herhangi bir fetiş yaşanmadığını sözlerine ekledi.

02 Eki 2019 - 11:32 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber