İnternetten tanıştığı kadına bıraktığı 2 milyonluk vasiyet sonu oldu!

İnternette tanışıp imam nikahı kıydığı kadına 2 milyon TL'yi aşan mal varlığını bıraktığına dair vasiyetname hazırlayan 70 yaşındaki Ahmet Yeşildağ, 3 gün sonra da kadının yeğeniyle nikah kıydı. Nikahtan bir gün sonra ölü bulunan Yeşildağ'ın zehirlendiği ortaya çıktı.

BURSA'dainternette tanışıp imam nikahı kıydığı Sevilay S.'ye 2 milyon TL'yi aşan mal varlığını bıraktığına dair vasiyetname hazırlayıp, 3 gün sonra da Sevilay S.'nin (60) yeğeni Derya Y. (42) ile nikah masasına oturan Ahmet Yeşildağ (70), nikahtan bir gün sonra yaşamını yitirdi. Yeşildağ'ı zehirleyip öldürdüğü iddiasıyla haklarında dava açılan Sevilay S., Derya Y, ve annesi Beyhan M.'nin (65) tutuksuz yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada, İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'nden gelen raporda, Ahmet Yeşildağ'ın tedavi amacıyla aldığı ilaçta bulunan 'kodein' adlı maddenin aşırı dozda verilmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Olay, 24 Mayıs 2013 tarihinde Mudanya ilçesinde meydana geldi. Mersin'de yaşayan Ahmet Yeşildağ, internette oyun oynarken tanıştığı Sevilay S. ile arkadaş oldu. Çiftin arkadaşlığının ilerlemesinin ardından Yeşildağ, Bursa'ya gelerek, Sevilay S. ile imam nikahı kıydı. Yeşildağ, 2 milyon TL'yi aşan mal varlığını Sevilay S.'ye miras bıraktığını yazan bir vasiyetname hazırladı.

3 KADIN SERBEST BIRAKILDI

Ahmet Yeşildağ, bu vasiyetnameden 3 gün sonra ise Sevilay S.'nin yeğeni Derya ile resmi nikah kıyarak evlendi. Ahmet Yeşildağ, nikahtan bir gün sonra evinde ölü bulundu. Yeşildağ'ın zehirlenerek öldürüldüğü iddiasıyla Sevilay S., Derya Y. ve annesi Beyhan Mızrakçı gözaltına alınıp, tutuklandı. Sevilay S.'nin kardeşi Cihan S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüpheliler hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açıldı. Dava sürecinde tutuklu 3 kadın serbest bırakılırken, Cihan S. ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Sevilay S., Derya Y. ve Beyhan M.'nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, İstanbul Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesi'nden gelen rapor okundu. Raporda, Ahmet Yeşildağ'a tedavi amacıyla aldığı ilaçta bulunan 'kodein' adlı maddenin aşırı dozda verilmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Sanıkların avukatı, raporu kabul etmediklerini, ölümün kardiyolojik bir sebeple gerçekleşmiş olabileceğini söyleyerek, yeniden Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasını istedi. Mahkeme heyeti, davayı ekim ayına erteledi.

29 Haz 2019 - 17:42 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber