Bir döneme damga vuran isim ölümle pençeleşiyor

Bir dönem sivri çıkışları ile adını duyuran televizyon fenomeni Levent Oran, girdiği kalp ameliyatı sonrası 5 gündür yoğun bakımdan çıkamadı

90'LI yıllarda yaptığı sivri çıkışlarla adını duyuran ve bir döneme damga vuran televizyon fenomeni Levent Oran yoğun bakımda.

KALP AMELİYATI OLDU

Arkadaşı Levent Oran'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren şarkıcı  Onur Akay, Oran'ın kalp ameliyatı olduğunu ve 5 gündür yoğun bakımda olduğunu duyurdu.
"DUALARINIZI BEKLİYORUM"

Levent Oran'ın hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan ve takipçilerinden dua isteyen Akay, şu ifadelere yer verdi: ''18  Eylül'de fenalaşarak, hastaneye kaldırılan sevgili arkadaşımız Levent Oran'a, hemen anjiyo yapıldı ve acil olarak kalp ameliyatına alındı. 5 gündür yoğun bakımdan çıkamayan arkadaşımız için dualarınızı bekliyorum."

Levent Oran'ın hastaneden fotoğrafı;

26 Eyl 2017 - 13:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber