Alanya'da polisten motosiklet denetimi

Alanya'da polis tarafından, 7 farklı noktada motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı

Erdal Anak
ALANYA İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, trafiği tehlikeye sokan,  çalıntı olarak aranan motosikletlerin yakalanması ve motosiklet sürücülerinin kask kullanması konusunda ilçenin farklı 7 noktasında eş zamanlı olarak denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 18 motosiklet trafikten men edilirken, trafik kurallarına uymayan ve kask takmayan motosiklet sürücüleri hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre cezayı işlem uygulandı. Çalıntı ve yakalama kaydı bulunan motosikletler yapılan işlemlerin ardından yedi emin otoparkına çekildi. Uygulama esnasında kaçmaya çalışan motosikletliler ise motorize polis ekipleri tarafından yakalanarak işlem yapıldı. Yapılan denetimlerin sıklıkla devam edeceğini bildirildi.

16 Eki 2017 - 13:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Bir vatandaş - Uygulama 7/24 olursa anlamlı olur. Alanya'nın en büyük caddelerinde plakasız, plakası yukarı kalkık, egsozu açık, üzerinde 3,4 kişi olan motorlar ekiplerin yanından gelip geçiyor; memurlar yüzünü başka tarafa çeviriyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
07

baba kartal - lütfen cikcilli alanyum civarına da denetimler yapılsın,arttırılsın, gece saatlerinde egzoz sesinden uyuyamıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
06

alanyalı - mükemmel uygulama sürekli yapılmasını istiyoruz . Ana caddede önünü kaldıranmı dersin egzosunu silah gibi patlatanmı rahatsısız ve kontrollerin sürekli yapılmasını talep ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
05

Ömer - Kaldırımdan giden motosikletler... Yaya geçidi kullanan motosikletler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
04

sezin karaman - Keşke kavşaklarda hem kameralı hem bizzat trafik polisi olsa da ...oto yaya geçidi işgalleri, motosiklet mobilet terörünü görseler....yaya kaldırımında yürüyemiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
03

Bir vatandaş - Şu anda yine uygulama var. Polis 2 gariban genci durdurmuş ceza kesiyor. Kessin de. Çünkü bu ceza belki hayatlarını kurtaracak ileride. 1 metre ötede ise camları kapkara bir lüks araç kırmızıda bekliyor. Polisler görmüyor. Ya da görmemezlikten geliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39
01

Alanyalı.. - Sezon Bittikten sonramı ? Klasik hale geldi her sene sezon sonu uygulaması..

Karakolun orada barlar caddesinde polisin önünde fing atan bar çalışanlarının son sürat kullandığı motorlara ne oşacak ???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:39

Çorum Haber