Yolda yürürken arkasından defalarca ateş etti!

Küçükçekmece'de yolda yürürken peşindeki kişinin kurşun yağmuruna tuttuğu kadın 10 kurşunla hayatını kaybetti

OLAY, saat 11:00 sıralarında Halkalı Atakent Mahallesi 221 Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen 40 yaşındaki Nurcan Arslan, yolda yürürken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.

10 KURŞUNLA HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunun çeşitli yerlerine toplam 10 kurşun isabet eden Arslan kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekiler durumu hemen polis ve ambulans ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'a ilk müdahalesinin ardından yaklaşık 200 metre mesafedeki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Nurcan Arslan, hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Polis, Arslan'ın yaya olarak ilerlediği sırada bir kişinin Nurcan Arslan'a yaklaştığını ve kendisine defalarca ateş ettikten sonra beyaz bir araçla olay yerinden kaçtığını belirledi. Ekipler, cinayetin meydana geldiği yeri güvenlik şeridiyle kapatarak burada inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

30 Oca 2016 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber